15. 12. 2011.

Eyesburn: Koncert i novi singl "Dance"

Veliki beogradski koncert grupe Eyesburn, koja se okupila posle pet godina pauze, biće održan 29. decembra u Studentskom kulturnom centru (SKC) u Beogradu, a novi singl za pesmu "Dance" slušaoci će premijerno moći da čuju u emisiji "Pop mašina" Radija B 92
Izvor: PR

Prvi hardkor/rege sastav na našim prostorima, u aprilu ove godine se okupio posle višegodišnje pause bez velikih planova o ponovnom reaktiviranju, a zatim je usledila i Jelen Top 10 turneja.
Nakon odličnih reakcijama na žive nastupe, publike je posredno poručila članovima grupe da se uželela specifične atmosfere koja vlada na njihovim koncertima. Pored toga, veliki je broj posetilaca koji je u međuvremenu počeo da posećuje koncerte , a koji do Jelen Top 10 turneje nisu bili u prilici da vide Eyesburn uživo, dodatno su ohrabrili članove benda na ponovno okupljanje.
Osim hitova stvaranih u prethodnih 17 godina, Eyesburn su na povratnički koncertni repertoar uvrstili i sasvim nove pesme. Uskoro će objaviti EP sa pet novih numera, a pesmu “Dance” za koju se trenutno snima i spot, premijerno su mogli da se čuju posetioci Koncerta godine u Novom Sadu, ako i slušaoci Radija B92 u emisij "Pop mašina".


Ulaznice su u prodaji po ceni od 800 dinara u kafeu "Šikarica", Skadarska 22 u Beogradu i na svim Eventim prodajnim mestima.

Нема коментара: