30. 11. 2011.

Resister: Preuzmite besplatno album

Bend RESISTER i NOCTURNE MAGAZINE vam poklanjaju ekskluzivno prvi album ovog sastava, koji nosi naziv "Resister". Da bi preuzeli album, posetite download sekciju sajta

Bend RESISTER predstavlja album prvenac u modernom progressive metal stilu, koji će po mnogo čemu imati šta da ponudi slušaocu. Interesantni rifovi, odlični aranžmani i kombinacija clean i growl vokala pružiće svim ljubiteljima metal muzike nešto što će ih naterati da se zalepe za ovo izdanje.
  Resister - Theater Of Blame by Nocturne Magazine
Album je sniman u studiju PARADOX pod producentskom palicom Srđana Brankovića (koji je jedan od gostiju na albumu), dok mu je za miks albuma pomogao Marko Petrović, klavijaturista ovog sastava.

Bend čine: Vlado Pralica (vokal), Nikola Noveski (gitara), Marko Petrović (klavijatura), Bojan Pejić (bas gitara) i Dragan Krišto (bubnjevi).

Spisak pesama i omot izgledaju ovako:
Resister - Resister (2011)
1. Wolf in sheep skin
2. Slavery machine
3. I choose
4. Theater of blame
5. Auroras scar
6. Hunger
7. Point of view
8. Garden of past

Na albumu se kao gosti pojavljuju pomenuti Srđan Branković (Alogia, Expedition Delta, Lunar Pocket) koji je odsvirao solo gitaru, Bojana Milosavljević (Rain Delay) čijom zaslugom imamo fenomenalne ženske vokale, Miloš Dimić (Ravno Do Dna, ex-Resister) na ritam gitari i Lazar Dragojlović (Rapid Force) koji se pobrinuo za growl vokale.

Sve tekstove pisao je Vlado Pralica, dok su se za odlične aranžmane pobrinuli Marko Petrović i Nikola Noveski.

Нема коментара: