29. 11. 2011.

Popečitelji: "Društvo" od sutra besplatno na MTV-ju

Ove srede, 30. novembra, na sajtu MTV-ja biće dostupan za besplatan download singl Popečitelja "Društvo" sa dve nove pesme – "Loše društvo" i "Novo društvo"

Saopštenje MTV-ja:
MTV sajtovi neprestano obogaćuju bazu singlova i albuma koji su dostupni za besplatno preuzimanje. Ove srede, 30. novembra, čeka vas duplo iznenađenje - dve nove pesme grupe Popečitelji - neumornih svirača i borca za ljudska prava na slobodu instrumentalnog izražavanja i dobar zvuk, koji su se posle decenije postojanja i tri godine od objavljivanja poslednjeg albuma oglasili novim singlom.
Nakon gledanja u "Horizonte", Popečitelji vam predstavljaju "Društvo!", singl na kome se nalaze dve numere "Loše društvo" i "Novo društvo", kao prethodnicu novog albuma koji je u pripremi. Spot za numeru "Novo društvo" najavio je ovaj singl, koji će se od srede pojaviti u formi besplatnog download-a na MTV.RS. P


Popečitelji najavljuju i koncert koji će održati u Beogradu 2. decembra u Gun Club-u. Karte za beogradski koncert se mogu kupiti po ceni od 300 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta cena karte biti 400 RSD.

Novi album Popečitelja je uveliko u pripremi, a bend danas celokupan snimateljski i produkcijski proces obavlja u svom studiju u Kragujevcu. Singl "Društvo!" je prvi rad iz ovog kreativnog centra koji će biti predstavljen javnosti, a miks, produkciju i mastering potpisuje Saša Furunović, gitarista benda, koji je ujedno zaslužan za režiju, kolor korekciju i montažu spota.

Нема коментара: