17. 11. 2011.

Novi Fosili: Odložen koncert u Beogradu

Zbog iznenadne bolesti gitariste Vladimira Kočiša-Zeca, koncert Novih fosila umesto 17. novembra biće održan u utorak 29. novembra u Sava centru u Beogradu, saopštio je organizator.
Izvor: B92

Pevačica Sanja Doležal u ime grupe zamolila je brojne obožavaoce u Beogradu i Srbiji za razumevanje zbog odlaganja koncerta, i pozvala ih da se umesto 17. novembra druže sa Novim fosilima u Sava centru 29. novembra.


Prema njenim rečima: - Zec je juče uveče kolabirao pod visokom temperaturom, a nakon pregleda kod doktora i jutrošnjih analiza u bolnici, ustanovljeno je da ima teški oblik viroze i rota virusa, pa mu je lekar zabranio putovanja i nastupe, i odredio mirovanje u narednih 7 dana.

- Lično se osećam zaista pretužno i vjerujem da je Zecu još teže. Grupa Novi fosili vas moli da imate razmevanje i da dođete 29. novembra na koncert, jer ćemo dati, ne sve od sebe, nego i puno više, poručuje Doležal.

Karte kupljene za 17. novembar važiće 29. novembra, a ukoliko neko želi da vrati već kupljenu ulaznicu to može uraditi na mestu kupovine, dodaje se u saopštenju organizatora.

Нема коментара: