15. 11. 2011.

L.U.R.: "Ludaci" objavili album i "Prazan si" (spot)

Kragujevački punkrock sastav L.U.R. izdao je svoj drugi album koji nosi naziv "Hteo To ili Ne", a izdavač je SKC Kragujevac

Materijal, koji čini 11 pesama, snimljen je i produciran u muzičkom studiju Wild Cat. Deo materijala koji se nalazi na albumu možete poslušati na sajtu Doma Omladine Kragujevac.

L.U.R. (Ludak U Razvoju) je punk rock bend nastao 1998 godine. Članovi benda su Miloš Stefanović (vokal i gitara), Miloš Marković (gitara iprateći vokal), Vladimir Lazarević (bubanj) i Boris Lepojević (bas gitara). Iza sebe imaju jedan studijski album pod nazivom "Both Ways" (2002., Active time). Bend beleži brojne samostalne nastupe, kao i nastupe na festivalima širom Srbije i regiona: UFO festival (Osijek), VUM Fest (Vrbovec), Kulpin Fest (Bački Petrovac), Jelen Live (Kragujevac) i tako dalje. Nastupao je kao predgrupa na mnogim koncertima, a neki od njih su Markey Ramone (velika sala SKC-a Beograd 2010.), Kud Idijoti, Six Pack ...Ovih dana se pojavio i spot za prvi singl "Prazan si" koji najavljuje novi album.




 

Нема коментара: