4. 11. 2011.

Hladno pivo: Prodato prvih 1.000 karata za Beograd

Prva količina ulaznica za koncert popularnog zagrebačkog sastava Hladno pivo, koji će održati koncert u novobeogradskoj hali sportova 2. decembra, rasprodat je, saopštili su organizatori
Tačno mesec dana do velikog koncerta Hladnog piva u Hali sportova u Novom Beogradu rasprodat je prvi kontingent od 1.000 ulaznica koje su koštale 1.000 dinara.
Organizator Long Play, uz podršku Jelen piva, omogućio je najbržim i najvernijim obožavaocima Hladnog piva da kupe ulaznicu po povlašćenoj, nižoj ceni, a oni koji nisu reagovali na vreme od ove nedelje mogu je kupiti po ceni od 1.200 dinara na blagajni Doma omladine Beograda, i preko mreža Eventim i Card Service.

Zagrebačko Hladno pivo održaće 2. decembra u Hali sportova veliki beogradski koncert u okviru regionalne turneje na kojoj promoviše novi CD album "Svijet glamura".

Bend na prostoru bivše Jugoslavije poznat po hitovima "Pitala si me", "Nije sve tako sivo", "Samo za taj osjecaj", "Pjevajte nešto ljubavno"... prvi je svoj veliki koncert u Srbiji održao upravo u ispunjenoj Hali sportova pred preko 4.000 posetilaca u jesen 2008. godine.

- Hala sportova nam je ostala u pamćenju kao užasno uzbudljiv koncert. Hoćemo sada ponoviti nevjerojatno iskustvo koje smo imali prošli puta, kada je dvorana toliko vibrirala da je naš ton majstor morao držat' miks pult da mu ne pobjegne. Bila je to nevjerojatna količina emocija i vrištanja, kaže frontmen Mile Kekin.

Нема коментара: