23. 11. 2011.

Hladno pivo: Dupla gaža u Beogradu!

Zagrebački pank-rok sastav Hladno pivo će zbog izuzetnog interesovanja publike, pored petka 2. decembra, održati još jedan koncert u Hali sportova u Beogradu, u subotu 3. decembra, saopštila je promoterska kuća Long Play, koja organizuje koncert uz podršku Jelen piva

- U Hali sportova 2008. godine smo imali savršen koncert, koji nam se duboko urezao u sjećanje. Za povratak u Beograd htjeli smo ponovo Halu sportova, a sada zahvaljujući dragim našim fanovima pruža nam se prilika da u nama dragoj dvorani sviramo čak dva puta! Biće nam to dvostruko zadovoljstvo, kaže frontmen Mile Kekin.
Za koncert Hladnog piva u Hali sportova u subotu 3. decembra od juče je pušteno u prodaji prvih 1.000 ulaznica po povlašćenoj ceni od samo 1.000 dinara, koje se mogu naći na blagajni Doma omladine Beograda, kao i preko mreža Card Service i Eventim.

Za drugo veče ostatak ulaznica će koštati 1.200 dinara. Na istim prodajnim mestima fanovi Hladnog piva i za prvo veče (petak 2. decembar) još uvek mogu pronaći određen broj ulaznica po ceni od 1.200 dinara.

Нема коментара: