01.11.2011.

Chris Cornell: Nove pesme na sve strane

Preslušajte četiri pesme sa "Songbook", solo albuma pevača legendarnih Soundgarden. Plus - Cornell u intervjuu kaže da je i novi Soundgarden album "više-manje završen"...
Izvor: billboard/MTV

Chris Cornell, pevač nedavno reformisanih Soundgarden, trenutno se sprema kako za lansiranje novog solo albuma pod nazivom "Songbook", tako i za istoimenu turneju, na kojoj će kroz čak 30 isključivo akustičnih solo nastupa predstaviti novo izdanje. U to ime, pevač je sa novog albuma predstavio čak četiri nove pesme, koje možete da preslušate na servisu Sound Cloud.

Interesantno je i da će "Songbook" biti objavljen iz tri dela - "Songbook EP 1" će biti objavljen 1. novembra, "Songbook EP 2" je najavljen za 15. novembar, a svih 15 pesama, među kojima ima i Soundgarden materijala, biće konačno "sklopljene" na albumu koji dolazi 21. novembra.

Što se tiče novog albuma matičnog benda Soundgarden, ponovo okupljenog prošle godine, Cornell je u intervjuu za magazin Billboard rekao:

- Album je više-manje završen Potrebno je samo još da doteramo i smiksamo par pesama, i to ćemo verovatno uraditi u toku predstojećih praznika. Pevač je dodao i da se novo izdanje Soundgarden može očekivati "verovatno u proleće 2012.".

Нема коментара: