31. 10. 2011.

Robbie Williams: Novi solo album za godinu dana

Britanski pevač Robbie Williams je potvrdio planove za snimanje svog novog solo albuma. To je deo novog ugovora koji je potpisao sa kompanijom Universal Music

Popularni pevač je najavio da će svoj deveti album predstaviti na jesen sledeće godine. Prethodno je imao ugovor sa kompanijom EMI, ali je on istekao nakon objavljivanja albuma "Reality Killed The Video Star" 2009. godine.
Williams je potvrdio snimanje novog albuma putem oficijelnog bloga.

- Zaista sam uzbuđen što ću postati deo Universalove porodice. To će biti najuzbudljiviji period u mojoj karijeri, izjavio je Williams.

- Drago nam je što ćemo raditi sa Williamsom i njegovim timom. Uzbuđeni smo što ćemo biti u mogućnosti da podržimo njegovu neverovatnu karijeru, rekao je generalni direktor kompanije Universal Music, Lucian Grainge.

- Robbie je sada veoma inspirisan. Nema sumnje u njegovu kreativnost. Drago nam je što ćemo svedočiti nečemu veoma posebnom, dodao je David Joseph, upravnik i direktor kompanije Universal Music.

Williams trenutno snima album u svom studiju u Los Angelesu. Kompanija Universal Music će distribuirati njegovo ostvarenje širom sveta.

Tridesetšestogodišnji Britanac je prodao više od 60 miliona kopija svojih albuma tokom karijere, a osvojio je više britanskih nagrada od bilo kog drugog umetnika u istoriji.

Нема коментара: