2. 12. 2010.

Rade Šerbedžija: U beogradskom Sava centru 30. decembra

Glumac Rade Šerbedžija i muzičar Miroslav Tadić održaće prednovogodišnje koncerte 29. decembra u novosadskom “Spensu” i 30. decembra u beogradskom “Sava centru”. Sa Šerbedžijom će nastupiti i Roj Estrada, saradnjik Frenka Zape

Tokom dvosatnog koncerta poznati glumac će između ostalog predstaviti pesme sa novog albuma “Ponekad dolazim, ponekad odlazim”, a kao član pratećeg benda u Srbiju dolazi i Roj Estrada, dugogodišnji saradnik Frenka Zape. Nakon dve godine rada sa muzičkim saradnikom Miroslavom Tadićem, Rade Šerbedžija je izdao novi album pod nazivom “Ponekad dolazim, ponekad odlazim“.
Rade sada prvi put dolazi u pratnji “New cinema” benda, u kome se pored gitariste Miroslava Tadića nalaze i Ejpril Gutrie (čelo), Kristofer Garsija (bubnjevi) i Roj Estrada, basista koji je sarađivao sa čuvenim Frenkom Zapom i koji je učestvovao u snimanju velikog broja albuma ovog čuvenog muzičara.
Šerbedžija, renomirani glumac poznat po svetskim ulogama, poznat je i po autentičnom recitovanju poezije, kao i po pozorišnim predstavama. Nedavno je učestvovao u snimanju filma “Bezimena ljubavna priča”, koji režira Andželina Žoli, a pojavljuje se i u najnovijem „Hariju Poteru“.

Cene karata za predstojeće koncerte iznose 1.190, 1.959 i 2.580 dinara, a mogu da se kupe putem Card servisa, u Bilet servisu, beogradskom „Sava centru” i novosadskom „Spensu”.

Нема коментара: