14. 10. 2010.

Take That: Stiže "Progress"

Događaj o kome se dugo pričalo sada je realnost. Ne samo da se Robbie Williams vratio u Take That, već bend uskoro objavljuje novi album, a spot za prvi singl koji su snimili u originalnoj postavi imaćete prilike da vidite ekskluzivno na kanalu regionalnog MTV-ja u subotu, 16. oktobra u 12:00h

U pitanju je spot za numeru "The Flood", koja najavljuje novi album pod nazivom "Progress". Nakon ponovnog okupljanja, članovi benda Take That rešili su da pokažu da još uvek poseduju energiju i talenat koji ih je krasio devedesetih. Novi album biće pušten u prodaju 22. novembra, a "The Flood" je najavni singl koji će se na tržištu zvanično pojaviti tek 14. novembra.

Spot za novi singl prikazuje kako Garry, Howard, Jason, Mark i Robbie veslaju u čamcu duž reke Temze. Da podsetimo - do slavnog ponovonog okupljanja članova benda došlo je prošlog septembra prilikom gostovanja benda Take That u Njujorku, u okviru njihove poslednje turneje "The Circus Live".
Ubrzo potom, petorka je počela sa radom na šest novih pesama koje su predstavljale osnovu za novi album čiju produkciju potpisuje Stuart Price koji je potpisan kao producent albuma izvođača kao što su Madonna, Kylie Minogue, The Killers, Pet Shop Boys, New Order Missy Elliott, Scissor Sisters, Seal i Gwen Stefani.
Robbie Willimas se u bend vraća kao jedna od najvećih svetskih muzičkih zvezda sa solo karijerom sa osam studijskih albuma, 55 miliona prodatih izdanja i titulom najtiražnijeg muškog solo umetnika u Britaniji svih vremena.
Ali nisu ni članovi benda Take That sedeli skrštenih ruku. Od kada su se ponovo okupili bez Robija, posle deset godina pauze, objavili su dva veoma uspešna albuma koja su dostigla milionske tiraže, dok je album "Beautiful World" iz 2006. godine 35. najprodavanije izdanje u Britaniji svih vremena! Sledeće izdanje, "The Circus" iz 2006. godine najbrže je prodavano izdanje u Britaniji te godine dok je turneja "Circus Live" iz 2009. godine postigla novi britanski rekord kao najbrže raspordata turneja, za malo više od 4 sata Take That su rasprodali 650 000 ulaznica!!!

Take That su do sada širom sveta prodali preko 40 miliona albuma, imali su 22 singla koja su dospela među 40 najprodavanijih i to samo u Britaniji od kojih je 11 dospelo do prvog mesta, kao i pet albuma koji su bili na prvom mestu britanske liste.

Album "Progress" je prvo izdanje posle 15 godina koje su Take That snimili u originalnoj postavi kao petločani sastav. Kako Take That zvuče 15 godina kasnije možete da proverite ove subote u 12h na MTV-ju!

Нема коментара: