4. 10. 2010.

Parni Valjak: Dodali još jedan koncert u Areni

Zbog velikog interesovanja i rasprodatog koncerta zakazanog za 16. oktobar, grupa Parni valjak je odlučila da održi i drugi koncert u nedelju 17. oktobra!

Ulaznice za dodatni koncert već se nalaze u prodaji po nepromenjenim cenama od 2.200 za parter i 2.750 dinara za donje tribine (nivo 200).
Svim kupcima ulaznica za bilo koji od dva beogradska koncerta biće poklonjena kompilacija hitova Parnog valjka na ulazu u Beogradsku arenu! Ulaznice se prodaju na blagajni Beogradske arene i prodajnim mestima „Card servisa“ u prizemlju šoping centra „Ušće“, te na blagajnama Doma omladine i pozorišta „Boško Buha“.

- Hvala vam svima, ovo je nešto što smo mogli samo da sanjamo! Nakon svih ovih godina sve nam ovo izgleda kao novi početak. Velika je privilegija što sad možemo da vas sve pozovemo na dodatni koncert u Beogradskoj areni u nedelju 17. oktobra. Mi se spremamo da ova dva beogradska koncerta budu jedno novo poglavlje za sve nas! Vidimo se u Areni, poručuju članovi Parnog valjka u zajedničkoj izjavi za publiku u Srbiji.

Vrata Beogradske arene otvaraće se već od 18, a oba koncerta počeće u 20 časova, pre svega kako bi se omogućilo da se publika iz udaljenijih krajeva Srbije takođe vrati kući u željeno vreme. Kako bi publika mogla da uživa u što većem izbora pesama iz karijere duge čak 35 godina, oba koncerta u Areni trajaće po tri sata!

Velika koncertna produkcija koju Parni valjak sprema za publiku u Srbiji biće ista i 16. i 17. oktobra, a kako bi oba koncerta bili posebni doživljaji, moguće su i manje razlike u lista pesama, kao i još neka iznenađenja za sve prisutne.

- Želimo da sretnemo što više naših dragih kolega iz Srbije, da sviramo za što više ljudi koji su nam ukazali svoje poverenje i čekali zajedno sa nama preko dve decenije. Ovo za nas više nisu koncerti, ovo su susreti među generacijama i ne mogu da dočekam da zajedno otvorimo koncert sa stihovima 'Digni glavu, ne daj se, pjevaj pjesme ljubavne, poruke su Akija Rahimovskog, legendarnog pevača Parnog valjka. Poslednji koncert u Beogradu održali su pre 22 godine, dok su pre skoro 35 godina svoj prvi album „Dođite na show!“ (1976) objavili upravo za PGP RTB i tako iz beogradskih studija i zagrebačkih klubova otpočeli jednu od najvećih muzičkih priča na ovim prostorima. Neprekidan rad na čak 16 studijskih, šest koncertnih i pet kompilacijskih albuma uz status koncertnog fenomena čini da Parni valjak traje već punih 35 godina što ga čini najdugovečnijom koncertno i diskografski aktivnom grupom na prostorima nekadašnje Jugoslavije. Muzička javnost i verna publika saglasni su da se Valjak „kotrlja“ istom snagom o čemu govore podaci da su na ovoj turneji odsvirali 14 koncerata za publiku od preko 90.000 fanova!

Нема коментара: