15. 10. 2010.

Marčelo: „Deca & Sunce“ u novembru

Velikim koncertom u Studentskom kulturnom centru Marčelo će 6. novembra obeležiti prvih 10 godina na sceni. Svaki posetilac će uz kupljenu kartu dobiti na poklon novi, četvrti album „Deca & Sunce“ (izdavač Multimedia), prvi put potpisan sa Marčelo & Filteri

Marčelo je već skoro deceniju poznat kao glasnogovornik ne samo svoje generacije već čitavog današnjeg društva. Svakim novim albumom pridobija nove poštovaoce, ljude koje spajaju slične vrednosti i stavovi – ljude koji se razumeju.

Svoju publiku smatra najvernijim prijateljem: - U redovima naše publike neko je tu od samog početka, neki su otišli, neki su pristigli - i tako i treba da bude. Nikada nisam pravio iste albume i to je logičan ishod: publiku u bilo kom datom trenutku čini bilo ko ko razume ili misli da razume, opisuje Marčelo ljude sa kojima se susreće na nastupima širom regiona.

Na slavljeničkom koncertu 6. novembra u SKC-u, Marčelo će ugostiti veliki broj ljudi sa kojima se nada da će uspešno podeliti predstojeću muzičku deceniju.
Među njima su:
- ISKAZ & SVEDOCI, energični Pančevci koji svakim stihom prenose snažnu socijalnu poruku,
- KANDŽIJA & GOLE ŽENE, sigurno jedna od najvećih hip-hop nada na našim prostorima,
- SUID, kruševački hip-hop veteran i poeta,
- SOLOW, verovatno najharizmatičniji liričar mlađe generacije.

Karte za Marčelov koncert zakazan za subotu, 6. novembar, već su u pretprodaji na blagajni SKC-a po ceni od 750 dinara.

Нема коментара: