15. 8. 2010.

Zrenjanin: Letu štuke pre Pekinške patke


Sarajevski rok sastav Letu štuke nastupiće 25. avgusta uveče pre glavnih zvezda večeri novosadskih pankera Pekinške patke na "Danima piva" u Zrenjaninu

"Nastup u sredu od 21 čas na zrenjaninskom Žitnom trgu, gde besplatne svirke na 'Danima piva' tradicionalno svako veče privuku na hiljade i hiljade posetilaca, sjajna je prilika za sastav frontmena Dine Šarana da se prvi put predstavi publici u ovom delu Srbije", saopštio je promoter "Long plej".
Sarajlije su do sada objavile albume "Letu štuke" (2005) i "Proteini i ugljikohidrati" (2008), a pročuli su se po pesmi "Sunce" u kojoj je gostovao hrvatski muzičar Darko Rundek.
Glavni autor benda Šaran ove godine je postao poznat i kao tvorac "Munje i groma" (Thunder and Lightning), pesme sa kojom je do finala Pesme Evrovizije došao Vukašin Brajić predstavljajući Bosnu i Hercegovinu u maju u Oslu.

Pesma "Mali" sa "Proteina i ugljikohidrata" dobila je i spot snimljen prošlog marta na prvom samostalnom koncertu Štuka u Beogradu, gde su u Domu omladine gosti bili njihovi poštovaoci srpski glumci Žika Todorović i Sergej Trifunović.

Нема коментара: