31. 7. 2010.

Dino Dvornik: Tribute to – "Kontra regula"

Uskoro se približava druga godišnjica smrti ex YU funk velikana Dina Dvornika. Omiljeni Enfant terrible nenadano nas je napustio, ali njegove pesme i duša žive trajno među nama

Za sve mnogobrojne obožavaoce Dinovog lika i dela Croatia Records pripremila je bogato DVD + poklon CD izdanje "Kontra Regula – Tribute to Dino Dvornik".
Ovo jedinstveno izdanje donosi snimak velikog istoimenog koncerta u čast Dinu Dvorniku, održanog u junu/lipnju 2009. na Bačvicama u Splitu. Na tom velikom događaju, uz veličanstvenu atmosferu, najveće hitove koje je Dino proizveo tokom svoje dugogodišnje karijere izveli su njegovi bliski prijatelji muzičari.
Uz DVD, ovo izdanje upotpunjeno je i audio zapisom istog koncerta na CD-u.

Prvi singl s kojim će se predstaviti ovo izdanje je dobro poznata pesma "Rušila sam mostove od sna" koju je s Josipom Lisac, čiji virtuozni vokal krasi i originalno izvođenje, otpevao Gibonni. Osim njih, Dinove hitove maestralno su izveli i Mario Huljev, Dean Dvornik i Kineski zid, Neno Belan, Nina Badrić, Davor Gobac, Ivana Kindl i drugi.
DVD i CD izdanje "Kontra Regula – Tribute to Dino Dvornik" na tržište izlazi 20. 08. 2010., na dan kada bi Dino proslavio svoj 46. rođendan.

Нема коментара: