6. 2. 2010.

Kandžija: Zauzima MTV


Kandžija, osječki reper, borac za pravdu i humanista i jedna od najvećih nada hip hopa na ovim prostorima, preuzeće MTV na pola sata, u petak, 5. februara u emisiji TakeOver u 20:30h!

Kandžija je uzburkao vode na undergrond sceni svojim kontroverznim undergrond mixtejpom Jea 2006. godine.
Poznat kao jedan od najboljih freestylera na ovim prostorima, sa nastupima na mnogobrojnim mestima izgradio je svoje ime. Kako sam kaže nastupao je od Ljubljane, Exita u Novom Sadu, do svakog kluba u Osijeku pa čak i u Hrvatskom narodnom kazalištu, ali i u najvećim rupama, većinom uz dj-a ali i sa svojim kontroverznim pratećim bendom Gole Žene.

Prošle godine je objavio svoj prvi album pod imenom "Narodnjaci",a sa njega se izdvaja hit "Jelena", koji možete gledati na regionalnom MTV-ju. Vatreni je navijač lokalnog fudbalskog kluba Grafičar, i ‘voli sve što vole mladi jer mladi su super!’ MTV

TakeOver je lokalni format u kome domaće i strane zvezde imaju priliku da "preuzmu" MTV i predstave svojih pet omiljenih muzičkih video spotova. Pored priče o ljubavi, karijeri i životu, upoznaće nas i sa muzikom koja je uticala na njih i dovela ih do MTV-ja. MTV, petak, 5. februar 20:30h!

Нема коментара: