8. 1. 2010.

Najiščekivaniji albumi 2010. godine


Ne postoje samo liste najboljih albuma godine ili decenije. Nije sve u prošlosti, jer muzika ide dalje. Jedna od vodećih muzičkih platformi za kupovinu i download muzike i druženje fanova - Shockhound napravila je listu najiščekivanijih albuma ove, 2010. godine

Svoja predviđanja podelili su na "albume koji će sigurno izaći ove godine", na "one koji još nemaju fiksno definisan datum izlaska" i na one koji spadaju u grupu nagađanja ili, kako su ih oni nazvali "ne nadajte se puno, mir u svetu mogao bi nastupiti pre nego ovi albumi izađu".

U prvu grupu smestili su nove albume Massive Attack, Rob Zombiea, HIM, High On Fire, Dillinger Escape Plan, Christina Aguilera itd. Oni koji još variraju u datumima izlaska su MGMT, The Strokes, My Chemical Romance, Arcade Fire, Radiohead itd., a u zadnjoj grupi nagađanja su Tool, No Doubt, Amy Winehouse, Dr. Dre i sveže okupljeni Soundgarden.

Naravno, u raspravu su se uključili i čitaoci pa su, onako usput, nabrojali masu nepravedno nespomenutih kao Deftones, Nine Inch Nails, Korn, Linkin Park, Evanescence, Glassjaw, As I Lay Dying, Bullet For My Valentine, Sick Of It All itd. Detalje možete pročitati na www.shockhound.com.

Нема коментара: