8. 1. 2010.

Kings of Leon: Bez uvrede, ali Leona Luis - NE!

Bend koji je 2009. izdao jedan od najprodavanijih albuma godine Kings of Leon, demantovao je pisanja pojedinih časopisa da će sarađivati sa R'n'B pevačicom Leonom Luis

"Only by the night" ime je albuma kojim su američki rokeri stekli svetsku slavu, a singlovi "Use somebody", "Sex on fire" ili "Notion", nedeljama su zauzimali prva mesta na svetskim top listama.

Poznati i kao bend koji najbolje zvuči uživo, Kings of Leon su nekoliko puta tokom godine morali da se pravdaju i dokazuju da ne sviraju i ne pevaju na plejbek ili matricu, već da su jednostavno "savršeni". Upravo iz ovog razloga mnogi poznati muzičari su poželeli da sarađuju sa njima, a neki od njih su navodno dogovorili i saradnju.

Jedna od njih je i pobednica britanskog muzičkog takmičenja "X Factor" Leona Luis, devojka koja se na svetskoj muzičkoj sceni pojavila 2008. godine hit singlom "Bleeding love".

- Čuli smo da bi trebalo da sarađujemo sa Leonom, rekao je bubnjar benda Nejtan Folovil prenosi "NME".

- Čuli smo i da ćemo snimati sa Robijem Vilijamsom, ali sa Leonom prvo jer mnogo volimo njenu muziku, ironičan je bio bubnjar. - Od toga, naravno, nema ništa - KOL ne piše pesme za Leonu, ne razmišlja o odlasku u studio sa njom... mislim, bez uvrede, ali Leona?!".

Poslednji spot bend je snimio za numeru "Notion", nakon čega je "uzeo slobodno" narednih godinu dana.

Нема коментара: