28. 1. 2010.

Divljan i Rundek: "30 godina kasnije..."


Vlada Divljan i Darko Rundek zastupljeni sa nekoliko izvođenja uživo novotalasnih hitova svojih nekadašnjih sastava Idoli i Haustor na nedavnom dvostrukom CD albumu "30 godina kasnije - Sedmorica veličanstvenih" u izdanju Dallas Records-a

Album je sniman pretprošle godine u zagrebačkom klubu Tvornica na zajedničkom koncertu legendi jugoslovenskog novog talasa, a Rundek je uz pomoć zagrebačkog benda Hakuna matata izveo Haustorove "Ja želim" i "Take the Money and Run". Divljan i njegova Nevladina organizacija zabeleženi su u izvođenju pesama Idola - "Kenozoik", "Retko te viđam sa devojkama", "Ona to zna", "Zašto su danas devojke ljute" i "Malena".

Album donosi i "Maljčike" koje je Divljan izveo uz goste i Hakunu matatu. Na koncertu, odnosno albumu se pojavljuju i Električni orgazam, Jasenko Houra i bivši pevač Prljavog kazališta Davorin Bogović koji uz Hakunu matatu sviraju stare novotalasne stvari svog benda. Tu su i Lačni Franc, odnosno Pero Lovšin koji klasike Pankrta svira uz pomoć svojih Španskih boraca.

Нема коментара: