19. 11. 2009.

Van Gog: Spot za pesmu "Meni nije ni do čega"


Popularna rok grupa Van Gog snimila je novi spot za pesmu „Meni nije ni do čega” sa poslednjeg albuma „Lavirint”. Ovaj atraktivan spot, koji je nedavno premijerno prikazan na MTV-ju, režirao je Vuk Veličković

Veličković je napisao i scenario, a snimanje je realizovao produkcijski tim Nemanje Stamenkovića dok se za neobične i efektne kostime pobrinula Ivana Stamenković, za šminku Milica Kolarić, a Vladan Janković je bio zadužen za kameru i fotografiju.
- Uvek smo se puno trudili oko spotova. Ni u jednom trenutku nismo pomislili da slika može zameniti muziku, ali smo verovali da je može dopuniti i kompletirati doživljaj. Zato smo za snimanje spotova angažovali ozbiljne ljude, kreativne i profesionalne - kaže Zvonimir Đukić Đule, frontmen benda Van Gog.

VIDEO za pesmu "Meni nije ni do čega"

Inače, album „Lavirint” do sada je prodat u 150.000 primeraka, a grupa će ga promovisati 28. novembra u „Beogradskoj areni”. Ulaznice za koncert su u prodaji na biletarnici „Arene”, u Bilet servisu i u prodavnicama „Mamut” po cenama od 1.000 dinara za parter, dok za tribine treba izdvojiti od 1.200 do 1.600 dinara. Za one koji žive van Beograda ulaznice se kupuju u poslovnicama Privredne banke ili se rezervišu na internet sajtu www.tickets.rs, a mogu i na broj telefona 0900 110011.
Uz svaku kupljenu kartu na poklon se dobija ekskluzivni DVD sa dokumentarnim filmom o nastajanju albuma „Lavirint”.

Нема коментара: