11. 11. 2009.

Jinx: Novi album 2010, i to na vinilu

Povodom skorog gostovanja u Beogradu, Coco Mosquito je za portal Long Play najavio novi album Jinxa na kojem trenutno rade i koji bi trebao biti gotov do maja iduće godine

- Zasad smo u fazi snimanja bubnjeva i basa. Dosta je teško pretpostaviti što će to biti na kraju, kad se sve sklopi. Za prethodni album 'Na zapadu' (2007), taj naslov zvuči kao okvir materijala, ali je zapravo došao na kraju, kad je sve bilo gotovo. I ispalo je kao koncept! Nove pjesme imaju malo neku hipijevsku, dilanovsku crtu, ali to treba jako, jako uvjetno shvatiti, izjavio je Coco za spomenuti portal te dodao: - Album će sigurno izaći na vinilu. Znači, idemo još radikalnije u obranu albuma kao forme! Možda je to staromodno i idealistički, ali ne bih volio svesti našu muziku samo na singlove.

U istom je intervjuu otkrio da bi voleo da surađuje s Lakom i grupom Letu štuke: - Možda bih volio raditi s Lakom. Čini mi se da razumijem što bi on htio. I Letu štuke su mi zanimljive, ali mislim da imaju sasvim zadovoljavajućeg producenta, tako da se ne bih htio petljati. Volio bih raditi s takvim autorima jer mislim da bih tu i ja nešto naučio.

Нема коментара: