2. 10. 2009.

Džoni Štulić: U Areni?!

Čelni ljudi zagrebačke Arene ušli su u pregovore s Johnnyjem Štulićem oko njegovih možebitnih nastupa u toj dvorani

- Branimir Johnny Štulić najveća je pjevačka zvijezda koju bi uprava zagrebačke Arene željela dovesti na gostovanje tijekom iduće godine, a samo za njegov nastup koncerti bi se iznimno održavali tri dana zaredom i vjerujem da bi sva tri dana dvorana bila dupkom puna, rekao je za Jutarnji list direktor Arene Zdenko Antunović.

Pregovori su, kazao je Antunović, u toku, ali još nema nikakve Štulićeve potvrde da je to zaista tako. Kako je Johnny posvađan, uz mnoge druge, i s članovima Azre, Antunović mu je dao mogućnost da sam sklopi prateći bend.

- Arena bi bila oduševljena da može dovesti Štulića. To bi bio top-koncert i sigurno bismo mu ponudili da nastupi tri dana zaredom. Idealno vrijeme za Štulićev nastup bilo bi u travnju ili svibnju 2010, a tako bi i sam Johnny imao dovoljno vremena da se pripremi i uđe u formu, dodao je Antunović.

Što se tiče novčane sume kojom bi Johnnyja pokušali da privuku u Arenu, Antunović nije ništa precizirao, ali bi ona, prema nekim procenama, mogla da se kreće oko milion kuna, tj. 50-ak hiljada eura po koncertu.

Je li sve to još jedno duvanje u hladno ili se nedodirljivi Štulić ovog puta zakačio na udicu, videtćemo. Ali Azra se očito budi - dok je Johnny u poslednje vreme sve češća vest ex Yu medijskog prostora, Boris Leiner i Mišo Hrnjak, članovi originalne postave Azre, snimaju novi album.

Нема коментара: