25. 8. 2009.

Madona "zapalila" Ušće: Posle više od sat vremena zakašnjenja

Kraljica popa Madona započela je svoj nastup u Beogradu pesmom "Candy Shop" i izazvala buran aplauz više od 30.000 fanova iz Srbije i čitavog regiona, javlja reporter Blic online-a sa lica mesta
Blic online

Sat pre nego što se Madona sa igračima pojavila na Ušću, počelo je zagrevanje publike uz poznatog britanskog di-džeja Pola Okenfolda. Više od 30. 000 obožavalaca, od kojih je najveći broj došao rano jutros da bi zauzeli što bolje mesto, dočekalo je britanskog di-džeja i producenta, koji je radio produkciju Madoninog nedavno objavljenog hita "Celebration". Okenfold je napravio fantastičnu atmosferu, ali to je bila samo uvertira pred dvočasovni spektakl 51-godišnje ikone popa.

Madona, koja se na bini pojavila oko 22, održala je kasno popodne dvočasovnu probu i pred nekolicinom fanova otpevala sve pesme koje je večeras izvela. Na njenom koncertu, podeljenom u četiri dela, nastupilo je 26 izvođača, 16 plesača, trojica gitarista, dva prateća vokala, violinista, bubnjar, klavijaturista i di-džej.

Prema poslednjim podacima, prodato je oko 30.000 ulaznica, tako da je većina Beograđana Madonu slušala šetajući pored Dunava. Svih osam kapija otvoreno je sa 40 minuta zakašnjenja, ali prilikom ulaza nije bilo problema.
Ispred ulaza su bili i brojni ulični prodavci, koji su na tezgama prodavali šešire (za 500 dinara), majice (od 200 do 300 dinara) i bedževe (50 do 100 dinara).

Нема коментара: