06.06.2009.

Nektar Demofest: Asian Dub Foundation, Kosheen i Therapy? u Banjaluci

Nektar Demofest nastavlja sa svojom revolucijom kulture i u Banjaluku, ovog leta, dovodi bendove čija se popularnost meri na svetskom nivou

Kosheen, Asian Dub Foundation i Therapy? će zajedno sa trideset demo bendova dovesti atmosferu na Kastelu do usijanja. Nektar Demofest će se održati na tvrđavi Kastel u Banjaluci u periodu od 23. do 26 jula. Ulaz za sve koncerte, radionice, filmove i afterpartije će biti besplatan.
Broj mesta na Kastelu je ograničen! Pored sjajnih koncerata koji će etablirati Banjaluku na muzičkoj mapi Evrope Nektar Demofest donosi i radionice koje će održati hip hop zvezda, Marčelo, istaknuti muzičar, Đani Pervan i Sale Veruda iz KUD Idijota, izložbu fotografija Predraga Milašinovića, besplatne filmove u Multiplexu Palas i afterpartije na kojima će nastupiti poznati banjalučki bendovi: Sopot, Afrodizijak, Grof Đuraz i Post Scriptum a nakon njih sve prisutne će do ranih jutarnjih časova zabavljati DJ-evi iz regiona. Celokupan program Nektar Demofesta možete pogledati na zvaničnoj prezentaciji festivala na www.nektardemofest.org.

Нема коментара: