3. 6. 2009.

Atheist Rap: U subotu rođendanska žurka

Veliki jubilarni rođendanski koncert povodom 20.godina postojanja i rada novosadske punk-rock grupacije ATHEIST RAP će se održati u subotu 06.06. u M.F.A.M. (Manual Forgotten Arts Museum), Kineska četvrt 3 u Novom Sadu

Koncert će biti održan u sklopu TO BE PUNK FESTIVAL-a koji organizuje SKC NS (Studentski Kulturni Centar Novi Sad)

Gosti ATHEIST RAP-a na rođendanskom koncertu biće bendovi KUD IDIJOTI (Pula), SUPERHIKS (Skoplje), NOVEMBAR (Niš), GUŽVA U 16-ERCU (Osijek), LUDE KRAWE (Bački Petrovac) a specijalni gost je kanadski glumac Rob Stjuart (Rob Stewart) koji je tumačio lik Nika Slotera (Nick Slaughter) u seriji "Tropska Vrelina" (Tropical Heat aka Sweating Bullets), kojeg su Atheisti svojevremeno opevali u jednoj od svojih pesama.
Prvog dana TO BE PUNK festivala u petak 05.06. nastupiće bendovi: PRILIČNO PRAZNI(Beograd), TETRAPUNK (Novi Sad) ALERGIJA(Zadar), GBB(Novi Sad), BLITZKRIEG(Novi Sad) i legendarni engleski SHAM 69.
Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara za obe festivalske večeri ili po 600 dinara za jedno veče mogu se kupiti u "MUNGOSU" (Njegoševa 1) u Novom Sadu, u MODS 69 u Beogradu i u prodavnici MIX MUSIC u Nišu. Broj ulaznica je ograničen.

Нема коментара: