29. 5. 2009.

Rihanna: U izazovnom donjem vešu /video/

Problematična pevačica Rijana bacila se na posao otkako se vratila u žižu javnosti. Uprkos tome što ne govori o navodnom napadu njenog bivšeg dečka, R&B pevača Krisa Brauna, Rijanina dela govore sama za sebe, piše "Dejli Mejl"

Rijana (21) je "skliznula" u izazovni, crni korset u spotu repera Kanje Vesta u njegovom novom spotu "Paranoid", a njena samouverena pojava sve govori. Uprkos tome što je u pitanju njegov spot, reper je postavio Rijanu u centar zbivanja i ona se u njemu prevrće po krevetu i zauzima niz zavodničkih poza. Kasnije se pojavljuje i u uskoj haljini u stilu osamdesetih godina. Rijana se tokom poslednjih nekoliko nedelja pojavila na nekoliko većih događaja iz sveta šou-biznisa, dok se njen bivši dečko Braun (20) i dalje krije od javnosti, ukazao je britanski list.

On bi danas trebalo da se pojavi na sudu zbog navodnog napada na Rijanu. Prošle noći Braun je svojim obožavaocima preko video-snimka postavljenog na internet poručio da on "nije monstrum", što je prvi put kako se obratio javnosti u vezi incidenta, nakon prve izjave koju je dao u februaru. On takođe poriče odgovornost za napad.
U međuvremenu je Rijana pristala da glumi u filmu "Personal Protection", navode američki mediji. Neimenovani izvor je rekao da će snimanje početi krajem godine. Ova vest pojavila se nakon što je zvezda sa Barbadosa porekla da će se pojaviti u rimejku romantične drame "Telohranitelj" iz 1992. godine, u kojoj su glavne uloge tumačili Vitni Hjuston i Kevin Kostner.
I za Brauna se priča da radi na novom filmu, u kome će navodno tumačiti ulogu skitnice. Snimanje još neimenovanog filma trebalo bi da počne krajem ove godine u Los Anđelesu i Memfisu.


Нема коментара: