20.05.2009.

Depeche Mode: Vraćanje novca

Iako još nije sigurno da li će se i kada Depeche Mode vratiti na evropsku turneju i svirati u gradovima u kojima su koncerti otkazani, organizatori koncerta na beogradskom Ušću su odlučili da vrate novac svima koji to žele

- Sve koji žele nazad novac, bez obzira na to da li će ‘Green Fest’ na kojem je trebalo da nastupi bend Depeche Mode biti održan naknadno ili ne, obaveštavamo da će vraćanje novca početi u ponedeljak, 25. maja, i da ćemo ih o vremenu, mestu i načinu zamene ulaznica za novac detaljno informisati do kraja ove nedelje, navodi se u saopštenju udruženja „State of Exit” i dodaje:

- Kupce ulaznica molimo za strpljenje jer ćemo do kraja nedelje imati konačnu informaciju o tome da li će ovaj festival u Beogradu biti održan sa zakašnjenjem ili će biti potpuno otkazan. Kupci ulaznica koji imaju samo vaučer ne treba da brinu jer, bez obzira na to što ih nisu preuzeli, ulaznice su platili i imaće isti status kao i svi oni koji ulaznice imaju. Depeche Mode, ‘State of Exit’ i ‘Tuborg’ još jednom se izvinjavaju svim fanovima zbog neprijatnosti i žele Dejvu Gahanu brz oporavak. Detaljne informacije o svemu što se bude dešavalo u narednim danima biće i dalje redovno objavljivane, navodi se u saopštenju.

Нема коментара: