15. 4. 2009.

Battle of the Bands: Osam u finalu

Žiri prvog Festivala klupskih bendova „Battle of the Bands powered by Pils Plus“ doneo je odluku da u finalu, 16. aprila u Domu omladine, umesto četiri, nastupi - osam bendova

- Kada smo dobili izveštaj o glasanju publike i uporedili svoje ocene i utiske, shvatili smo da više od četiri benda zaslužuje da nastupi u finalu - kaže Saša Milošević Mare, član žirija, i dodaje: - Možda ovo podseća na kompromis, ali daj bože da imamo više ovakvih kompromisa koji idu u korist kvaliteta.

Finalisti Festivala

„Honey & Milk" 11
„Soul Touch" 3
„Crna dama" 16
„Santos brothers band" 17
„Extra Orchestra" 19
„Seven for You" 22
„Magic Beans" 18
„Tattoo" 12
Na finalno takmičenje, u velikoj sali Doma omladine, svi finalisti će stići atraktivnim oldtajmerima „Epokara", a na crvenom tepihu će ih čekati brojni fotoreporteri i kamermani. U revijalnom delu, dok bude trajalo prebrojavanje glasova, nastupiće beogradska grupa Etar, koja je proglašena za najbolji autorski bend festivala, kao i Kreative band, koji je značajno pomogao u kampanji za festival.

Pobednika festivala očekuje izdavanje albuma za „City rekords", a svih 27 učesnika snimiće po jednu numeru za kompilacijski album „Battle of the Bands".

Нема коментара: