24. 4. 2009.

Macy Gray: Krajem maja u Beogradu

Čuvena soul pevačica Mejsi Grej održaće koncert u nedelju, 24. maja 2009. godine u Beogradskoj areni

Mejsi Grej se smatra divom soul muzike. Za njen glas mnogi kažu da je kombinacija Bili Holidej i Tine Tarner. Prihvatili su je i kritičari i publika odmah po izlasku njenog debi albuma 1999. godine "On how life is".

Ova kantautorka dobitnica je nagrade Gremi za najbolji pop vokal za hit singl "I Try", koji je takođe bio nominovan za pesmu godine i album godine. Njen debitantski album prodat je u više od sedam miliona primeraka širom sveta. Sa drugog albuma iz 2001. godine "The Id" izdvojili su se singlovi "Psychopath", "Sexual Revolution" i "Sweet Baby".
Njene pesme takođe su se našle na saundtreku filmova "Rush Hour 2", "Osmeh Mona Lize", "8 milja" sa Eminemom u naslovnoj ulozi, "Čikago".
Njen novi album "BIG" u izdanju Will.I.Am sa Ronom Ferom kao producentom, donosi pesme u rasponu od emotivnih "What I Gotta Do" i "Finally Made Me Happy" do balade "One", ali i autentične funk-rockbit numere "Getto Love".

Mejsi Grej će svoj 90-ominutni nastup po prvi put održati u našoj zemlji, a kapacitet mesta u Beogradskoj areni biće ograničen na oko 3 000. Uskoro više informacija o prodaji ulaznica.

Нема коментара: