10. 4. 2009.

Letu štuke: Sergej i Žika gosti na beogradskom koncertu

Sarajevski rok sastav Letu štuke večeras će u Domu omladine održati dugoočekivani prvi koncert u Beogradu. Bend ce svirati numere sa oba svoja albuma „Letu štuke” i „Proteini i ugljikohidrati”, a kao specijalni gosti pojaviće se poznati glumci Sergej Trifunović i Srđan - Žika Todorović

- Daćemo sve od sebe. Cujem da tu već imamo dovoljno publike da možemo napraviti dobar koncert. Beograd je najveci grad na teritoriji bivše Jugoslavije, a gde je veliki grad, tu su i kriterijumi viši. Postoji mala trema u bendu, ali mislim da će biti super jer je to dobra publika i prilicno fleksibilna - kaže Dino Šaran, frontmen sastava Letu štuke. Iako to nije zvanično potvrdio, kako saznajemo, na koncertu će se kao gosti iznenadenja pojaviti dva uspešna srpska glumca Sergej Trifunović i Žika Todorović.
- Od ljudi iz javnog života kontaktirao sam sa glumcima Sergejem Trifunovićem i Žikom Todorovićem. Žika nam je došao prošlog leta na koncert u Budvu i doneo naša dva CD-a na potpisivanje. Nisam mogao da verujem! Žika je čovek koji je realno velika zvezda na ovim prostorima, a dođe i traži ti autogram! - kaže pevač popularne grupe o prijateljstvu sa glumcima.

Ulaznice za koncert benda Letu štuke koštaju 800 dinara i mogu da se kupe na blagajni Doma omladine.

Нема коментара: