8. 4. 2009.

Darko Rundek: Vrijeme je da Beograd upozna Letu štuke

Pred prvi beogradski koncert sarajevskog rok sastava Letu štuke 10. aprila u Domu omladine, Darko Rundek poručuje da je pravi trenutak da Beograđani upoznaju jedan od najboljih novih bendova u regionu
Long Play

- Meni su Letu štuke autorski najjači bend koji se pojavio u ovom stoljeću zapadno od Pekosa. Dino Šaran je izuzetan songwriter. Prati ga bend dobrih jarana, srčano i kompetentno. Tko ih još nije upoznao, vrijeme je da ih upozna, kaže Rundek.

Sa bendom frontmena Dine Šarana, Darko Rundek i Cargo orkestar imali su već priliku da sarađuju na regionalnom hitu "Sunce" sa prvenca "Letu štuke" (2005), a povezanost Štuka i Carga vidi se i po zajedničkom bubnjaru Đaniju Pervanu.
Štuke kreću u osvajanje srpskog tržišta, gde se njihov od regionalne kritike i publike nahvaljen drugi album "Proteini i ugljikohidrati", zajedno sa prvencem, konačno pojavio krajem prošle godine preko "Goratona".
Istovremeno, Dino Šaran je iskoristio fantastičnu priliku da najavi dolazak svog benda u Beograd, gostujući na decembarskom koncertu Rundeka i Carga u prepunom Sava centru. Darko i Dino su na bis otpevali zajedno upravo "Sunce".

Sada beogradska publika konačno može upoznati Letu štuke 10. aprila u velikoj sali Dom omladine, gde Dino najavljuje preko sat i po razmene energije sa beogradskom publikom uz "Teslu", "Peru papacodera", "Paranoju", "Mjesto za dvoje"...

Ulaznice koštaju 800 dinara i mogu se kupiti na blagajni DOB-a, i prodajnim mestima Biletservisa i Tiketlajna.

Нема коментара: