3. 3. 2009.

U2: Dolaze li u Srbiju?


Grupa U2 saopštila je da će prve datume svetske turneje objaviti u ponedeljak, 9. marta. Bend priprema veliku svetsku turneju na kojoj će promovisati album "No Line on the Horizon", koji je u prodaji od ponedeljka, 2. marta

Turneju organizuje koncertna kompanija Live Nation a direktor ove kompanije, Arthur Fogel, otkrio je da će obožavaoci biti impresionirani nastupuma u otvorenim arenama i festivalima.
On je takođe otkrio da će svi biti oduševljeni produkcijom i da neće biti prednjeg ili zadanjeg reda već da će bend nastupati okružen obožavaocima. Menadžer benda Paul McGuinness otkrio je da će bend okvirno održati 25 koncerata u Evropi i 25 koncerata u Americi do Božića ove godine. Bono je otkrio da će ulaznice u doba ekonomske krize biti jeftinije kao i da prednost sada daju koncertima na otvorenom budući da su već nekoliko puta radili stadionske turneje. Kako Kontra magazin nezvanično saznaje postoji mogućnost da bend vidimo na nekom od koncerata u region budući da je nekoliko promotera iz Srbije, Hrvatske, Mađarske i Slovenije bilo uključeno u pregovore i dalo svoju ponudu za koncert benda u ovim zemljama.

Нема коментара: