3. 3. 2009.

Massimo: Vraća se u Srbiju


Masimo Savić nastavlja turneju povodom regionalno uspešnog albuma "Sunce se ponovo rađa" koncertima 5. marta u Vršcu, 8. marta u Vranjčkoj Banji i 9 . marta u Pančevu

Masima očekuje promocija novog albuma sa koga su se istakli hitovi "Ljubav", "Indija" ili "Zar više nema nas" u vršačkom Milenijumu, u kongresnoj sali hotela Zvezda u Vrnjačkoj Banji i u Domu kulture Pančevo.
- Uvijek radim iskrene stvari. Slijedim uvijek istinu, a istina je da radim albume da bi pjesme radio live. Živi nastup me najviše interesira od svega. To je najljepše. Pjesme sa novog albuma pomješane sa starima 'Stranac u noći', 'Samo za tvoje oči' ili 'Loše vino' daju nevjerovatno dobar koncertni rezultat. To što radim pred ljudima nije namješteno, nije šou. Proživljavam glazbu. Ne znam što znači "pjevaj tako da se štediš". Ne znam to raditi. Volio bih da znam,stvarno, ali ne znam, kaže Masimo pred ponovni susret sa srpskom publikom.

Masimo je krajem decembra održao uspešan koncert u beogradskom Sava centru, gde mu se pridružio za dve sjajne izvedbe "Zar više nema nas" njen autor Neno Belan. Regionalnu turneju povodom albuma "Sunce se ponovo rađa" Masimo je počeo u oktobru nastupom u Rijeci, gde se u dvoranu Stereo na tražnju publike ponovo vratio 13. februara za još jedan sjajan koncert.

Нема коментара: