18. 2. 2009.

Novi Psihomodo pop: Jeee! Jeee! Jeee!


Nakon poduže pauze jedan od najstarijih ex YU rock-bendova objavio je novi studijski album, a uskoro sledi njegova koncertna promocija i snimanje DVD-a. Video!

Nakon nekoliko godina pauze Psihomodo pop ima novi album, reč je o njihovom osmom studijskom albumu, koji izlazi u izdanju Croatia Recordsa.
Album nosi naslov "Jeee! Jeee! Jeee!", kao i istoimena pesma koja se nalazi na albumu, a prepev je pesme "Yeah! Yeah! Yeah!" legendarnih Vibratorsa.



Uz nju se na novom albumu nalazi još 11 pesama, od kojih je 10 napisao frontmen grupe Davor Gobac, a pesma "Požar" prepev je pesme Nancy Sinatre "About A Fire".
Album je sniman tokom 2008. godine u kućnom studiju Psihomodo popa Hram Mudrosti, a za produkciju su zaslužni basista benda Smiljan Paradiš Šparka i Branimir Tomljenović Brane.
Kako to sve zvuči moći će iz prve ruke da saznaju svi fanovi Psihomodo popa koji na vreme kupe ulaznice za njihov koncert 28. februara u Boogaloou naslovljen 26 jeeebilarnih, kojim će bend predstaviti novi materijal i proslaviti 26 godina svog delovanja.

Нема коментара: