18. 2. 2009.

Madonna i zvanično u Beogradu


Kako je udruženje "State of Exit" najavilo pop pevačica Madona definitivno će nastupiti u Beogradu ove godine, a informacije o mestu i datumu održavanja biće objavljene u četvrtak, 19. februara

Madona će održati koncert u okviru nastavka svetske turneje „Sticky & Sweet“, tokom koje je održala je 58 nastupa kojima je prisustvovalo 2,3 miliona ljudi.
U 2009. godini Madona je zakazala 25 novih koncerata, među kojima je i nastup u Srbiji.
Beogradski koncert još uvek nije upisan na njenom zvaničnom sajtu, ali navedeno je da, što se našeg "komšiluka" tiče, Madona nastupa 20. avgusta u Ljubljani (Slovenija), 22. avgusta u Budimpešti (Mađarska) i 29. avgusta u Sofiji (Bugarska).
U saopštenju postavljenom krajem januara na njenom sajtu navodi se da će pevačica ovog puta, tokom ovoga dela turneje, nastupiti u gradovima u kojima nije pevala prošle godine.
"Obožavaoci Madone, da li ste spremni za još? Srećni smo što možemo da potvrdimo da su glasine tačne: Madona je odlučila da proširi turneju 'Sticky and Sweet'. Ona se raduje izuzetnom letu u Evropi i nastupima u gradovima koje nije imala priliku da obiđe 2008", piše dalje.

Madona je prošlog avgusta započela turneju "Sticky and Sweet" na kojoj je promovisala novi album "Hard Candy". Održala je 58 koncerata, od kojih 17 u Evropi - između ostalog i u Budvi.

Нема коментара: