24.01.2009.

Vrlo dobar festival: Napalm Death u Sarajevu


U sklopu "Vrlo dobrog festivala", u organizaciji Fondacije Ekipa i agencije Supermarket, u sarajevskom Klubu Cinema (Sloga), u sredu 4. februara 2009. godine biće održan koncert legendarnog engleskog benda Napalm Death

Dve decenije nakon što su proizveli novi muzički pravac "grindcore", Napalm Death još uvek je jedan od najpopularnijih bendova na svetskoj grindcore, death metal i alternativnoj sceni.

Trenutno, Napalm Death je na turneji i promovišu novi album "Time Waits For No Slave" koji je u zemljama Evrope u prodaji od 23. januara, što je njihovo 38. oficijelno izdanje. Sama brojka od 38 oficijelnih izdanja: albuma, EP albuma, kompilacija i DVD izdanja, govori o činjenjici da je Napalm Death jedan od najproduktivnijih bendova sa svetske alternativne scene.

Organizatori sarajevskog koncerta u saopštenju za javnost ističu: - Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da u Sarajevu organiziramo koncert grupe Napalm Death, te obradujemo hiljade fanova iz BiH koji su slične koncerte do sada morali gledati u gradovima iz zemalja regiona. Posebno ističemo i činjenicu da je broj karata za ovaj koncert ograničen, a obzirom na najnižu cijenu karte za ovu evropsku turneju grupe Napalm Death, preporučujemo da svoju ulaznicu nabave u pretprodaji.

Više informacija o samom koncertu možete naći na oficijelnoj stranici festivala www.vrlodobarfestival.org.

Нема коментара: