27. 1. 2009.

Pogledajte TBF-ov spot za Datu!


Uoči koncerta 20. februara u velikoj dvorani Doma sportova, TBF je izbacio spot za pesmu Data s novog albuma "Galerija Tutnplok", koji je snimljen u režiji Gitaka Pogledajte video!

Zbog TBF-ove "zatvorenosti" i "bahatosti", spot nije ni snimljen, već je snimljeno samo prezentiranje ideja... pa je sastavljen krnji making of da se pokaže svetu koliko su TBF-ovci bahati, bar tako tvrde iz Gitaka.
- Da smo znali da su TBF-ovci ovoliko razmaženi i zatvoreni prema sjajnim idejama, posao ne bismo ni prihvaćali... Uostalom ako se našim idejama oduševljavaju nebrojene strane zvijezde za koje radimo (ne bih o imenima ipak), postavlja se pitanje zašto te svjetske ideje nisu dobre TBF-ovcima, našim Splićanima, rekao je Mate Peruzović iz Gitaka, dok njegov kolega Matija Čizmić nije mogao da prestane da kuka za onim što je moglo biti.

- A kakav je samo to spektakl trebao biti – akcija, drama, roboti, ples, dvoboj, vatromet... Al' ne, njima to nije dovoljno dobro, a znate kako se kaže... biserje pred svinje, zaključio je Matija.

A sada pogledajte o čemu su gitakovci pričali i kako spot za Datu na kraju izgleda...

Нема коментара: