30. 1. 2009.

Neverne Bebe: Pomažu neafirmisane izvođače


Beogradski sastav Neverne bebe u saradnji sa svojim fan sajtom organizuje konkurs za najbolju autorsku pesmu neafirmisanih bendova. Za učešće na konkursu neophodno je da je prijavljeni bend/izvođač sa prostora Bivše Jugoslavije (Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, BiH i Republika Srpska), da su pesme autorske i da nisu prethodno objavljivane i da nisu iz domena folk muzike

Takođe, neophodno je poslati i demo snimke dve pesme.
Prijavu za učešće na konkursu slati na adresu tvojasansa@neverne-bebe.com.
1. Ime benda ili samostalnog izvođača
2. Grad/mesto/državu iz koje bend/izvodjač dolazi
3. Broj članova benda (ukoliko se radi o bendu), njihova imena i prezimena kao i instrument koji sviraju
4. Vrstu muzike koju implementirate

Demo snimke sa naznačenim imenom benda i nazivom pesama slati na adresu koja će naknadno biti objavljena na sajtu N. Beba - www.neverne-bebe.com Nagrade:

1. Nagrada - POTPUNO BESPLATNO SNIMANJE JEDNE PESME U STUDIJU NEVERNIH BEBA, uz mogućnost snimanja i ostalog materijala po vrlo pristupačnim uslovima.

2. Nagrada - MINI KONCERT (KAO PREDGRUPA NEVERNIH BEBA) NA NEKOM OD VEĆIH KONCERATA U BUDUĆNOSTI kao i mogućnost snimanja materijala u studiju Nevernih beba po jako pristupačnim uslovima.

3. Nagrada - SNIMANJE U STUDIJU NEVERNIH BEBA PO JAKO PRISTUPAČNIM USLOVIMA - O OVOJ NAGRADI ODLUČIĆE REGISTROVANI ČLANOVI FORUMA NEVERNIH BEBA.

Naime, deset dana nakon završetka konkursa, članovi će izabrati svog favorita. Konkurs će trajati do 1. aprila.

Нема коментара: