30. 1. 2009.

Madona 20. avgusta u Ljubljani


Svetska turneja "Sticky & Sweet" već sada glasi kao najveća turneja u istoriji jednog solo izvođača, a nastavlja se 4. jula, kada će Madonna posetiti veliki broj gradova u kojima još nije gostovala, među ostalim Beograd i Ljubljanu

London Times dosadašnju turneju opisao je superlativima: "U kategoriji najboljih muzičkih spektakala, kraljica popa je bez konkurencije i neporažena." Da je opis na dobrom putu, govore i neverovatne brojke. Tako je turneju dosad videlo gotovo dva i po miliona fanova u 58 gradova. Turneja je imala rekordnu prodaju ulaznica u svim zemljama kroz koje je dosad protutnjela.

A da Madona ništa ne prepušta slučaju, pokazuje i odabir specijalnog gosta turneje. To je Paul Oakenfold, već dugo jedno od najvažnijih, ako ne i najvažnije ime moderne klupske scene. Remiksovao je muziku Rolling Stonesa, U2, Madonne, Justina Timberlakea, New Ordera, The Curea, Massive Attacka, čak i Elvis Presleyja te je producirao za The Happy Mondays. Dvostrukom nominacijom za nagradu Grammy ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najbolji DJ na svetu.

Mi ćemo imati prilike da je vidimo, zasad sigurno, u Ljubljani 20. avgusta. Od ostalih bližih gradova, Madona će 14. jula posetiti Milano, a 13. avgusta gostovaće u Pragu. U najavi turneje stoji i kako će posetiti Srbiju, Bugarsku, Mađarsku i još neke zemlje. Tako će verovatno ranije najavljivani koncert u Beogradu biti održan, samo još nije određen datum.

Нема коментара: