26. 1. 2009.

Neno Belan: "Karte za dvoje" od utorka u prodaji


Nekadašnji frontmen Đavola Neno Belan i njegovi Fiumens održaće tradicionalni koncert za Dan zaljubljenih 14. februara u Domu omladine Beograda, gde će prvi put posetioci moći da uživaju u jednoj romantičnoj novini - "Karti za dvoje"

Belan i Long Play su odlučili da pored standardne pojedinačne ulaznice od 1.200 dinara, sada omoguće zaljubljenim parovima da u veliku salu DOB-a uđu zajedno sa jednom "Kartom za dvoje" koja košta samo 2.000 dinara.
Za koncert tvorca bezvremenih pop klasika "Bambina", "Pričaj mi o ljubavi" i "Sunny Day", obe vrste ulaznice mogu se kupiti od utorka 27. januara u Domu omladine Beograda i prodajnim mestima Biletservisa (www.biletservis.co.yu) i Tiketservisa (www.tiketservis.com). Romantična "Karta za dvoje" pojaviče se u prodaji samo u 300 primeraka!
- To uvijek ispadnu jako lijepi koncerti sa romantičnom i super atmosferom, jer ljudima prenosimo emocije ali bez neke patetike. Ljubav je kao što svi znamo najvažnija stvar na svijetu, kaže Belan. Belan i Fiumens dolaze 14. februara u DOB u pravom trenutku - posle sjajnog gostovanja Nene u decembru na koncertu Masima Savića u beogradskom Sava centru gde su na oduševljenje publike čak dva puta izveli hit duet "Zar više nema nas". Uz to krajem prošle godine u Hrvatskoj se u izdanju Croatia Records pojavio trostruki CD boks set kojim je rekapitulirana karijera Belanovih Đavola (1984-1991), jedne od najpopularnijih jugoslovenskih pop-rok grupa. Posle izlaska regionalno izuzetno uspešnog albuma "Rijeka snova" (2007), Belan i Fiumens su ušli u životnu formu. To je potvrđeno novembarskim koncertom u zagrebačkom klubu "Tvornica" gde je snimljen prvi živi album u Belanovoj 25-godišnjoj karijeri koji treba da se pojavi na proleće. - To ako nije bio najbolji koncert u mojoj karijeri, onda je najbolji od doba Ðavola odnosno od kada sam sa Fiumensima. Čudo se desilo! Bila je fantastična atmosfera i energija u zraku! Nevjerovatan koncert! Trajao je čak tri sat i 15 minuta i publika nijednog trenutka nije prestajala pjevati. Bili su uglavnom mladi koji se nisu ni bili rodili kad sam pisao 'Pričaj mi o ljubavi' i 'Bambinu'. To pokazuje da su pjesme preskočile generacijsku i vremensku barijeru, priča Belan. Priliku da Belanu pokaže šta je prava atmosfera beogradska publika će dobiti na koncertu 14. februara u velikoj sali DOB-a od 20:30.

Нема коментара: