15. 12. 2008.

RBD - Ljubavni život


Trenutno najpoznatija tinejdžerska pop atrakcija RBD, čiji su članovi glumci meksičke sapunice „Rebelde”, održaće svoj drugi koncert u Srbiji 18. decembra u „Beogradskoj areni”. Šestorka koja čini bend RBD - Anai, Dulse Marija, Maite, Kristijan, Kristofer i Alfonso postali su svetske zvezde, a njihov privatni život stalno je na meti interesovanja obožavatelja
Autor: M. Mijatović | Izvor: Blic

Da tinejdžerska sapunica „Rebelde” zaista imitira život govori i činjenica da je većina članova ovog benda u nekom trenutku bila u vezi sa nekim kolegom ili koleginicom, baš kao i njihovi likovi u seriji.
Atraktivna plavuša Anai Đovana Puente Portiljo trenutno planira svoje venčanje, a izabranik njenog srca je mladi preduzetnik Rodrigo Ruiz de Tereza. Međutim, pre nego što se skrasila pored Rodriga, imala je buran ljubavni život. Bila je u tajnoj vezi sa kolegom iz benda Alfonsom, od 2005. do 2007, ali njih dvoje su odlučno demantovali navode o bilo kakvoj romansi.
Dulse Marija Espinoza Savinjon privlači pažnju obožavalaca svojim osmehom i pritajenim seksepilom koji skriva ispod imidža „dobre devojke iz komšiluka”. Kao i Anai, i Dulse Marija je pala na čari svog kolege Alfonsa, te od 2002. do 2005. imali burnu vezu, koju su više puta raskidali. Mediji su lepu glumicu povezivali i sa Memom Očoom, poznatim meksičkim fudbalerom, ali ona već neko vreme vešto skriva s kim je sada u vezi.
Maite Peroni Borlegi je bila verena sa članom pratećeg benda RBD Gvidom Larisom, ali je njihova trogodišnja romansa okončana u avgustu ove godine. Pretpostavlja se da je Maite raskinula veridbu zbog glumca Vilijama Levija sa kojim glumi u sapunici „Cuidado Con El Angel”.
Alfonso Erera, najveći zavodnik u grupi, bio je u vezi sa obe glavne glumice iz serije, Anai i Dulse Marijom, a od prošle godine u ljubavi je sa Klaudijom Alvarez. Najmlađi član benda Kristofer Ukerman se takođe zabavljao sa koleginicom iz grupe Anai, a zatim i sa španskom tinejdžerskom pevačicom Belindom.
Kristijan Čavez priznao je prošle godine da je homoseksualac. On se tajno venčao sa muškarcem u Kanadi 2005. godine.

Još dve hiljade karata
Prema rečima organizatora iz „Beogradske arene”, prodaja karata za koncert RBD ide sjajno, a od osam hiljada karata koliko je pušteno u prodaju, ostalo je nešto manje od dve hiljade. Još uvek ima ulaznica za sve kategorije, s tim što je najveće interesovanje za „golden fan ring”.

Нема коментара: