16. 12. 2008.

Operacija Trijumf: Ispao Nikola Sarić


Uprkos odličnom nastupu publika je odlučila da izbaci 19-godišnjeg Sajka i spasi Vukašina, koji je zajedno sa Sonjom opet nominovan. Žiri je ispljuvao od publike favoriziranog Aleksandra. Video!

Nakon jedanaest nedelja na Akademiji, od nje se u ponedeljak oprostio 19-godišnji Nikola Sarić – Sajko, koji je dotad preživeo četiri nominacije.
Nikola je imao sjajan nastup, a izveo je "Došao sam da ti kažem da odlazim":


Uprkos izbacivanju Nikola se neće oprostiti s karijerom, pa je tako Tonči Huljić ponovio ideju o osnivanju grupe u kojoj bi on sjajno funkcionisao, dok Ismeta Krvavac misli da bi bio odličan i kao solo-izvođač.

Negativne kritike žirija ovoga je ponedeljka pokupio "nedodirljivi" Makedonac Aleksandar, kojeg publika već redovno spašava od nominacija.

- U prvom ste nastupu pogriješili intonaciju, a čini se da je vaša druga pjesma, Tošina "Tajno moja", za vas bila preveliki zalogaj, poručila mu je Ismeta.

Poslušajte Aleksandrov nastup:


Žiri je nominovao Sonju, Anu, Ninu i Vukašina. Anu je spasio direktor Akademije, a studenti su za veliko čudo ovoga puta spasili Ninu, a ne Sonju, pa je potonja zajedno s Vukašinom ostala nominovana.

Нема коментара: