20. 12. 2008.

Madonna & AC/DC U Beogradu!


Kraljica popa u Srbiji u avgustu 2009, među potencijalnim organizatorima „Egzit tim" i Maksa Ćatović * Koncert australijske rok ikone AC/DC, koji je najavljen za kraj maja sledeće godine, biti održan na nekom od beogradskih stadiona
N. Kostić/Press

Kako saznaje Press, megazvezda pop muzike Madona nastupiće u Beogradu u avgustu naredne godine, u okviru produžetka njene turneje „Sticky&Sweet"!
Pregovori o organizovanju spektakularnog događaja na još uvek nepoznatoj lokaciji su pri kraju, a među potencijalnim organizatorima navodi se i „Egzit tim".
Izvor Pressa, koji je veoma dobro upućen u poslovanje srpskih koncertnih promotera, kaže da su pregovori u punom jeku:
- Pregovori se vode sa kompanijom „Lajv nejšn", tačnije podružnicom kompanije u Budimpešti, gde se bukiraju događaji za ovaj deo Evrope. Među „ponuđačima" su i momci iz „Egzita" - govori naš izvor.
Maksa Ćatović iz „Komune", prošlogodišnji organizator koncerta Madone na plaži Jaz kod Budve, kaže za Press da je i on čuo da pop ikona produžava turneju:
- Koliko sam shvatio, turneja će biti duža nego što je planirano, i Madona će se vratiti u Evropu sledeće godine. Još nisam odlučio da li ću pokušati da to organizujem - kaže Ćatović.


Press saznaje i da će koncert australijske rok ikone AC/DC, koji je najavljen za kraj maja sledeće godine, biti održan na nekom od beogradskih stadiona, a ne na Ušću, kako je prvobitno bilo najavljeno. Govori se o stadionu Partizana, a možda i o stadionu OFK Beograda na Karaburmi. Predstojeća turneja grupe AC/DC biće najveća koncertna senzacija naredne sezone u Evropi - i pre nego što je počela prodaja karata za bečki koncert 24. maja, organizatorima je već upućen zahtev za 150.000 ulaznica!

Нема коментара: