15. 12. 2008.

Blok aut svira nove pesme


Alternativni bend Blok aut održaće 26. decembra u Domu omladine Beograda tradicionalni koncert koji upriličavaju krajem godine, gde nameravaju svirati pesme nastale u poslednjih 12 meseci
Izvor: Long Play

- Ima dosta novih pesama. Nisam siguran da li ćemo snimati novi studijski album, pa zato nove pesme predstavljamo na koncertima, rekao je gitarista Nikola Vranjković za Long Play.

- Snimanje studijskih albuma svaki put se pretvori u problem za Blok aut, kaže Vranjković, jer "treba objašnjavati zašto nema promocije i reklame", dok sa druge strane grupa na posredan način koncertima i preko interneta odlično komunicira sa publikom.

- Moguće je da ćemo ući u studio, ali onda kada se bendovima budu pružili uslovi u kojima će oni moći da pruže najbolje, rekao je Vranjković.

Prema njegovim rečima, postoji mogućnost da se nove pesme, koje Blok aut poslednjih godinu dana sviraju uživo, nađu na eventualnom živom albumu.

- Koncert u Domu omladine snimaćemo sa pet kamera. Ne znamo da li ćemo to izdavati ili ne, ali u principu sve svoje koncerte snimamo, kaže gitarista.

Blok aut je snimio studijske albume "Crno, belo i srebrno" (1993), "Godina sirotinjske zabave" (1996), "San koji srećan sanjaš sam" (1998) i "Ako imaš s kim i gde" (2004).

Нема коментара: