16. 9. 2008.

Tuborg Green Fest u Osijeku

U SD Zrinjevac posetioce će rasplesati Jinxi, Psihomodo Pop, Pips Chips & Videoclips i Laka, a od ponoći zabava će se nastaviti u klubu Bastion gde će vam noć produžiti Edo Maajka, Letu štuke i Detour

Sve osječke ljubitelje dobre zabave i neponovljivog muzičkog užitka 20. rujna/septembra (u subotu) oduševiće Tuborg Green fest. U SD Zrinjevac posetioce će, od 19,30 sati, vrhunskom rock svirkom rasplesati Jinxi, Psihomodo Pop, Pips Chips & Videoclips i Laka, a od ponoći zabava će se nastaviti u klubu Bastion gde će Osječanima noć produžiti Edo Maajka, Letu štuke i Detour.
Osječki festival zagrevanje je za središnje događanje Tuborg Green festa, veliki koncert britanskih rock zvezda Kaiser Chiefsa, koji će se održati 3. listopada/oktobra u Zagrebu, u KC „Dražen Petrović“.
U svom obraćanju predstavnicima medija Damir Levak, specijalista za odnose s javnošću Carlsberga Croatia istakao je:
- Siguran sam da će svako na Tuborg Green festu, kako u Osijeku tako i u još dva hrvatska grada, pronaći nešto za sebe, te mogu obećati da će Tuborg Green svima osigurati zabavu bez granica.
Ulaznice
Ulaznice za Tuborg Green fest u Osijeku, po ceni od 20 kuna, s uključenom konzumacijom jednog Tuborg Greena, mogu se kupiti pre početka festivala na blagajnama SD Zrinjevac i kluba Bastion. Svi oni koji sa sobom ponesu pet etiketa s neke od boca Tuborg Greena imaće besplatan ulaz na festivalska događanja.

Нема коментара: