2. 9. 2008.

"Operacija Trijumf" na B92 krajem septembra

Šou Kako je agenciji Beta rekla potparolka "Emoušna" Marinela Kvapil, 16 takmičara će poslednje nedelje septembra ući u kuću u Košutnjaku gde je sniman i rijaliti šou "Veliki brat" i predstaviti se publici

- Biće takmičara iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH i Crne Gore, a u pregovorima smo i s Makedonijom. Svi oni koji budu izabrani imaće dobru muzičku podlogu, znati dobro da pevaju i biti zanimljivi za publiku, rekla je Kvapilova.
Portparolka "Emoušna" je izjavila da su među voditeljima sigurni Ana Mihajlovski i Milan Kalinić, dok su "u toku pregovori" s hrvatškom glumicom i TV voditeljkom Nikolinom Pišek, kao i "sa nekim iz BiH".
Tokom stodnevnog trajanja "Operacije Trijumf" učesnici će pohađati svojevrsnu muzičku školu, imati časove pevanja, fitnesa, plesa, jezika, učiće o zdravom načinu životu i o svemu onome što je potrebno da bi postali muzičke zvezde.
Prema rečima Kvapilove, svake nedelje će se održavati gala veče u kući u Košutnjaku kada će učesnici praviti svoje mini koncerte, uz ocenjivanje žirija na osnovu koga će se vršiti selekcija takmičara. Završnu reč u ocenjivanju imaće publika, posle čega će biti izbacivani takmičari.
- Na otvaranju "Operacije Trijumf" gostovaće i neke strane muzičke zvezde, ali i domaće, koje neće predstavljati svoju muziku već će pevati s kandidatima, rekla je Marinela Kvapil i dodala da se još zasigurno ne zna ko će da budu gosti.
Nagrada za pobednika prvog serijala "Operacije Trijumf" biće snimanje solo albuma koji će biti objavljen ne samo u regionu već i u svetu, uz pomoć najveće producentske i muzičke izdavačke kuće "Universal", koja je strateški partner "Emoušna".
Dodajmo i najnoviju vest da će najpoznatiji hrvatski kompozitor i muzički producent Tonči Huljić, tvorac benda Magazin, biti jedan od tri člana žirija serijala.

Нема коментара: