25. 2. 2010.

Atheist Rap: „Tour matorih pokvarenjaka“


Novosadska punk rock grupacija Atheist Rap će narednih meseci serijom koncerata po regionu promovisati svoj novi album „Priče matorih pokvarenjaka“, koji je objavljen 30. novembra prošle godine

Album je od tog dana dostupan za besplatno skidanje na sajtu www.converse.rs , a istovremeno je objavljen i u CD formatu u izdanju SKC NS.

Do sada su potvrdjeni sledeći koncertni nastupi u narednom periodu:
26.02. Osijek – Mini Teatar
27.02. Gradiška – Irish Pub
05.03. Beograd – brod Povetarac
19.03. Skopje – Castro
20.03. Leskovac – Kulturni centar
26.03. Novi Sad – SKC (pokretna-nepokretna imovina LIVE)
02.04. Rijeka – Palach
03.04. Kopar – MKSMC
04.04. Pula - Monteparadiso
14.05. Metlika - Gostilna Pri Bartusu
22.05. Split – xSTatic festival


Prošla 2009. godina je bila jedna od najburnijih godina od osnivanja Atheist Rap-a. Ateisti su velikom jubilarnom turnejom po regionu proslavili 20 godina svog postojanja i rada. Doveli su na centralnu proslavu svog rodjendana junaka jedne od svojih pesama Roba Stewarta (Nick Slaughtera iz serije „Tropical heat“). Zatvorili su svojim nastupom Fusion stage Exita pred 10-ak hiljada ljudi, bili su prvi bend iz Srbije koji je učestvovao na najegzotičnijem festivalu u ovom delu Evrope „Lastovo - otok glazbe“ i na kraju su nastupom u ponoć na prepunom centralnom gradskom trgu u Novom Sadu svojim sugradjanima čestitali novu godinu ( http://enovisad.rs/content/view/1352/110/lang,serbian/ ).

Spot za pesmu "Njanjava" koja je prvi singl sa novog albuma možete pogledati na www.youtube.com/atheistrap021. Na toj adresi se nalazi i kompletna video arhiva benda.

Više informacija o bendu možete saznati na oficijalnim stranicama www.atheistrap.net i www.myspace.com/atheistrapns.

Нема коментара: