1. 8. 2008.

Varaždin: Fun Lovin' Criminals na Špancirfestu

Programski i muzički nikad bogatiji, Špancirfest će u svom jedanaestom izdanju, koje počinje 22. i završava 31. 8., svojim posetiocima ponuditi eminentna imena domaće muzičke scene, glumačke družine, performere, ulične zabavljače, dok će za kraj zasvirati i američki trio Fun Lovin' Criminals

Već na početku Špancirfesta na ulicama Varaždina svoj će šou imati Laci, odnosno 75 Cents iz Kraljeva ulice, no svaka će večer biti obeležena velikim koncertom na Trgu kralja Tomislava ili u Starom gradu.
Tako će nastupiti Sick Swing Orchestra, TBF, Celia Mara & Band (Brasilian show), Zagrebački dixieland ansambl, Feel te Phil Collins Tribute Show, Nina Badrić, Raphael Wressnig Trio & Sax Gordon, Rambo Amadeus, Gego i Picigin bend i drugi.
Za kraj ovogodišnjeg Špancirfesta pripremljena je prava muzička poslastica: 31.8. u 21 sat na otvorenoj pozornici Starog grada publiku će razveseliti kultni američki bend Fun Lovin' Criminals, koji već 15 godina stvara neodoljivu muziku jedinstvenog izražaja koja varira između rocka i hip-hopa do jazza, funka i bluesa.
Obožavaoci benda diljem sveta zahvalni su im na tome što ni u najtežim trenucima u karijeri nisu pokleknuli i komercijalizovali se, već su među retkima koji su ostali dosledni sebi. Njihov dugo najavljivani osmi album izlazi krajem godine, i zato će Varaždinci i njihovi gosti biti među prvima koji će imati čast da čuju neke nove hitove ukomponovane u celovečernji spektakl.
YouTube: Fun Lovin Criminals - The King of New York

Нема коментара: