2. 8. 2008.

Karte za Aliciu Keys u Areni od 2.600 do 8.000 dinara

Jedna od najaktuelnijih mladih zvezda r’n’b muzike - Alicia Keys održaće koncert u „Beogradskoj areni“ 11. oktobra, a ulaznice za ovaj događaj naći će se u prodaji od ponedeljka, 4. avgusta

Karte po ceni od 2.600, 2.900, 3.000, 3.200, 3.700, 4.500 i 8.000 dinara (loža) mogu se kupiti na blagajni „Beogradske arene“, „Bilet servisu“, „Eventimu“, „Takvud sinepleksu“, prodavnicama IPS-a i „Mamut storu“.
Alicia Keys dolazi u Beograd u okviru svoje svetske turneje na kojoj promoviše svoj treći studijski album „As I Am“, sa koga se za sada kao najveći hit izdvojila numera „No One“ (YouTube). Svoj debitantski album „Songs in A Minor“ objavila je 2001. godine i odmah se publici nametnula kako svojim fenomenalnim izvođenjem tako i šarmom i nenametljivim izgledom. Njen autorski hit sa prvog albuma „Fallin“ prodat je u više od 10 miliona primeraka i dobio pet „Grammy“ nagrada. Usledio je album „The Diary of Alicia Keys“ 2004. koji je ostvario sedmostruki platinasti tiraž uz četiri „Grammy“ nagrade, a najveći hitovi bili su „If I Ain’t Got You“, „You Don’t Know My Name“ i „Karma“.

Pevaće i Bondu
Najsvežija vest vezana za ovu pevačicu je da će ona i član benda White Stripes, Jack White otpevati duetsku pesmu „Another Way To Day“, koja će biti naslovna numera za najnoviji nastavak serijala o Jamesu Bondu, „Quantum of Solace“, koji u naše bioskope dolazi na jesen.

Нема коментара: