19. 6. 2013.

Zabranjeno pušenje: Novi album grupe u oktobru

Deseti studijski album grupe Zabranjeno pušenje biće objavljen 10.10.2013. u 10 sati pod nazivom "Radovi na cesti"

U radnoj atmosferi studija "Plavi film" grupa Zabranjeno pušenje privodi polako kraju snimanje novog, desetog studijskog albuma. S obzirom na izuzetnu koncertnu aktivnost u proteklom periodu, većina pesama s novog albuma nastala je «on the road» pa je naziv albuma «Radovi na cesti» na kraju usvojen kao naziv koji najbolje opisuje atmosferu u kojoj su nastale pesme koje će se na albumu naći.
Album će u svim državama regiona biti objavljen u istom trenutku, 10.10.2013. u 10 sati. Slušaoci će kompletan album moći besplatno da downloaduju na portalima, partnerima izlaska albuma, a to su:

Crna Gora – Cdm.me

Bosna i Hercegovina – Klix.ba

Hrvatska – Net.hr

Srbija – Telegraf.rs

Slovenija – Siol.net

Makedonija – Idividi.com.mk

Besplatan download albuma "Radovi na cesti" grupe Zabranjeno pušenje omogućili su partneri ovog projekta – Sarajevsko pivo, Choco Lips i AriZona.

Veliki uspeh prvog, najavnog singla albuma "Radovi na cesti", pesme «Boško i Admira», koja je na Youtube-u od objavljivanja, na Dan grada Sarajeva 6.4.2013, do ovog trenutka pregledana 350.000 puta, pokazao je da i publika, uz bend, nestrpljivo očekuje izlazak novog, desetog albuma Zabranjenog pušenja.

Sejo Sexon, frontmen benda, u trenucima relaksacije od napornog snimanja rekao je: - Budući da se radi o jubilarnom albumu, velika je odgovornost i pritisak, ali mislim da smo uradili pravu stvar i da ćemo opravdati očekivanja naše publike koja je bila uz nas sve ove godine.

Нема коментара: